Sisteme Audio Si Lumini


Producatori

Parteneri

Promotie

Despre Noi

despre noi


Din 2004 existam oficial in Romania ca producator si distribuitor de echipamente audio profesionale si sisteme de lumini. Oferim solutii integrale pentru spectru larg de activitati: sonorizari ambientale si de putere pt centre comerciale, hoteluri, restaurante, cluburi, sali de conferinta, scoli, biserici, arene sportive, sali pt evenimente culturale si artistice, radioficari interioare si exterioare, etc; scenotehnica, studiouri radio-tv si de inregistrari, lumini profesionale pt scene si cluburi, etc.


activitate


Avand obiectivul bine stabilit de a nu face compromisuri si de onora orice cerinte indiferent de complexitatea lor, am format o echipa solida cu oameni specializati si flexibili, am creat doua marci proprii si am incheiat parteneriate de distributie autorizata pt cele mai prestigioase brand-uri existente.


argumente


PRETUL CORECT


De la orice accesoriu pana la un sitem extrem de complex va garantam cel mai mic pret !

GARANTIE


1 an garantie pt orice produs cumparat de la noi, oferim 2 ani garantie pt produsele marca STUDIO-M, 3 ani garantie pt un sistem complex, cu posibilitatea extinderii pana la 5 ani, si posibilitatea returnarii in 48 ore a produsului in cazul in care satisfactia nu este deplina !

PRODUSE CALITATIVE


Toate produsele din oferta noastra sunt atent studiate pt a corespunde din punct de vedere calitativ, iar specificatiile reflecta obiectiv realitatea.

IMPORT DIRECT


Linia de asamblare a incintelor acustice STUDIO-M foloseste componente importate direct de societatea noastra, iesind pe piata cu preturi fara concurenta.

MARCI CONSACRATE


Parteneriate directe cu JBL, SoundCraft, Crown, AKG, P-audio, Selenium, Ecler, Thomann, M-Audio, Neutrik, Stairville, American DJ, Pioneer, Apart, Bespeco, Denon, DBX, Lexicon, Eminence, RCF, etc.

EXPERIENTA


Ne putem mandri cu un portofoliu vast de contracte onorate cu succes, care ne-au ajutat in acelasi timp sa crestem si sa ne perfectionam, sa ne cunoastem limitele, iar la ora actuala sa fim capabili cu adevarat sa raspundem promt oricarei provocari !


incredere


In general, noi, Mag Studio, incercam sa intampinam clientii nostri cu solutii obiective si corecte, iar implicarea noastra este aceeasi indiferent de buget sau pozitie sociala ! Ne place ceea ce facem si dorim sa devenim din ce in ce mai buni ! In speranta interesului dvs., va stam la dispozitie si va acordam tot sprijinul pentru a testa produsele noastre !


despre marcile noastre:


Boxele Studio-M


Sunt pariul nostru castigat datorita abilitatii intregii noastre echipe de a raspunde prompt cerintelor unei piete imprevizibile, in parte sceptica. Ceea ce a inceput in 2004 cu un garaj, se intinde in prezent pe o arie de 1100 mp, cu toate dotarile necesare unei linii de productie profesionale. Dintotdeauna, principiul nostru a fost adaptabilitatea si inovatia, fapt reflectat de cele peste 35 de modele Studio-M produse la ora actuala, si vandute in nr de peste 6000 unitati. Dorim sa le multumim partenerilor nostri, care in timp ne-au acordat increderea si sprijinul lor, fara de care nu am fi putut evolua la un nivel absolut nesperat ! Multumim prieteni !!


Sistemele de LED-uri Mixlight


Incepand cu anul 2011, am creat o echipa specializata in domeniul iluminatului cu LED-uri, capabila sa realizeze lucrari complexe de iluminare inteligenta arhitecturala sau de club.

 

Va multumim pentru vizitarea site-ului nostru si va stam la dispozitie !


Pentru a ne fi parteneri copiati codul si introducetil in indexul saitului vostru:


mag audio

Echipa mag-audio.ro