Sisteme Audio Si Lumini

Producatori
Parteneri
Promotie

Bose FreeSpace 51 Boxe de exterior pt gradina
  • Descriere
  • Detalii
  • Opinii
  • Plata in rate

Bose FreeSpace 51 Boxe de exterior pt gradina

Plaseaza-le langa piscina sau ascunde-le in gradina - boxele Free Space 51 sunt cele mai performante şi mai versatile boxe de exterior de la Bose. Conectate la sistemul audio, vor oferi un sunet exceptional pe suprafata mare, fie ca sunt plasate pe sol sau ingropate. Sunt cea mai potrivita alternativa la boxele plasate pe perete şi sunt proiectate sa reziste in exterior pe tot parcursul anului.

Calitate Bose de jur imprejur

Acoperirea mare a boxelor de exterior Bose Free Space 51 şi calitatea constanta a sunetului sunt datorate proiectarii radiale, care permite dispersarea sunetului la 360 de grade. Materialul rezistent al carcasei şi difuzoarele full-range de 4 1/2 inch, orientate in jos, pot face fata celor mai vitrege conditii. Alege melodia preferata şi vei auzi uniform cele mai subtile note, oriunde te vei plimba.

Un port amplasat central imbunatateşte performantele pentru tonurile joase, pastrand profunzimea sunetului. Grila convexa plasata deasupra acestuia reflecta sunetele de frecventa inalta pe suprafata de ascultare. Toate aceste caracteristici combinate ofera şi in exterior o calitate şi o consistenta a sunetului, intalnite mai degraba la sistemele de interior.

  • Cod Produs: 784003
  • Produs de: Bose

Fii primul care scrie un  comentariu
your alt text here
Poti alege sa platesti in rate prin credit online Credit EuroLine