Sisteme Audio Si Lumini

Producatori
Parteneri
Promotie

Blaupunkt PS11DB - Boxa portabila cu acumulator
  • Descriere
  • Detalii
  • Opinii
  • Plata in rate

Blaupunkt PS11DB Boxa portabila cu mega bass

Blaupunkt PS11DB Boxa portabila cu sunet puternic si mega bass, sistem audio pt karaoke, acumulator incorporat si putere de 120W

O adevărată doză de energie, un sunet puternic, clar și lumini care creează o atmosferă de club ... cum obțineți totul și începeți o petrecere minunată? Sistemul audio PS11DB cu funcții Bluetooth și karaoke se va dovedi esențial pentru astfel de ocazii. Este soluția perfectă atât pentru o petrecere în casă, cât și pentru una organizată într-o sală mai mare. Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a oferi muzică în exterior, de exemplu la un picnic sau o petrecere în grădină.

Cu o putere maximă de 1200 de wați, obținerea unui sunet clar, bogat și dinamic nu este o problemă. Sistemul garantează că, indiferent de muzica pe care o cântă, va fi întotdeauna de cea mai bună calitate. Principalul avantaj al celui mai recent sistem Power Audio de Blaupunkt este capacitatea de a reda muzică fără fir prin profilul audio-streaming. Este perfect pentru a asculta accesările preferate stocate în memoria smartphone-urilor sau tabletelor și, atunci când este conectat la Internet, și de la servicii de streaming sau posturi de radio pe Internet, pe care tinerii le adoră și le folosesc adesea în timpul întâlnirilor cu prietenii.

  • Cod Produs: 761042
  • Produs de: Blaupunkt

Fii primul care scrie un  comentariu
your alt text here
Poti alege sa platesti in rate prin credit online Credit EuroLine